Wij hebben deze pagina gemaakt, om u precies te vertellen, waar u aan toe bent als u bij ons een bestelling plaatst. Wanneer u daarna toch nog vragen heeft, kunt u altijd even contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Bezorg opties:
Uw pakket wordt via DHL verzonden. Bestellingen worden binnen 48 uur geleverd (mits het product in voorraad is) hetzij anders aangegeven.
Bestellingen via brievenbuspost worden via PostNL verzonden en binnen 48 uur geleverd (mits het product in voorraad is) hetzij anders aangegeven.

Verzendkosten

Nederland:

  • Brievenbus post: € 2,50 verzendkosten
  • DHL verzekerd pakket: gratis! (kosten inbegrepen bij de verzendkosten)
  • Voor orders vanaf € 50,00 zijn de verzendkosten: gratis!

België:

  • Brievenbus post: € 3,50 verzendkosten
  • DHL verzekerd pakket: gratis! (kosten inbegrepen bij de verzendkosten)
  • Voor orders vanaf € 50,00 zijn de verzendkosten: gratis!

Betaalmethoden

Overschrijving:

Het verschuldigde bedrag kunt u gemakkelijk overmaken op ons zakelijke rekeningnummer. 
Banknummer: NL78KNAB0722571968 t.n.v. MijnPCprobleem.nl
BIC: KNABNL2H

iDeal:
De meeste klanten betalen bij ons eenvoudig via iDeal. Bij een iDeal betaling, zien wij binnen een paar minuten dat er betaald is en dan kunnen wij het product meteen opsturen. Bestellingen die voor 15.00 uur binnenkomen worden binnen 48 uur geleverd. In de meeste gevallen heeft u uw product de dag erna in huis!

Paypal:
Met PayPal kunt u met een e-mailadres betalingen online verzenden op een veilige en gemakkelijke manier. Het netwerk van PayPal is gebaseerd op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards. Indien u over een Paypal account beschikt kunt u direct na afronding van de bestelling, de betaling voldoen via uw bank- of girorekening of creditcard.

Webshop giftcard:
Heeft u een Webshop Giftcard ontvangen? Dan kunt u met deze kaart heel eenvoudig bij ons betalen. Selecteer bij Betaalmethode Webshop giftcard en rond bestelling af. Hierna krijgt u een link waar u alle gegevens van uw kaart kunt invullen. Staat er te weinig op uw Giftcard dan heeft u de mogelijkheid om bij te betalen via een andere bij ons bekende mogelijkheid. U kunt deze link gewoon aanklikken en volg het scherm voor verdere instructies.

Mastercard:
Met Mastercard betalen kan ik in alle landen betalen en is een wereldwijd geaccepteerde manier van betalen.
Via Mastercard is elke aankoop ook nog eens verzekerd.

Visa:
Met de Creditcard van Visa kunt u ook veilig kopen bij ons.
Uw Visa kaart is standaard voorzien van Verified by Visa. Verified by Visa is een extra beveiligingsmaatregel voor betalingen via internet. Met Verified by Visa doet u uw internetaankopen met een extra wachtwoord. Uw Visa kaart is dan ook dubbel beschermd tijdens het online winkelen. U kunt Verified by Visa nu al gebruiken op meer dan 54.000 sites (zowel Nederlandse als buitenlandse sites). En elke dag komen er meer bij!

Vragen en antwoorden

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Bij ieder product geven wij heel duidelijk aan wat de levertijd is op de product pagina. Wij streven ernaar als u het product voor 15 uur ‘s middags (op werkdag van ma-vr) bestelt deze binnen 48 uur te leveren. Bij een bestelling vrijdag na 15 uur ontvangt u uw order uiterlijk woensdag de week erop.

Een product werkt niet naar behoren of is defect.
Wanneer u het product nog in de originele verpakking heeft zitten kunt u dit gewoon naar ons terugsturen. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten en het transport. Wanneer wij uw product ontvangen hebben, storten wij u de prijs van het product binnen 14 werkdagen terug. Of wij leveren u een nieuw product ivm de garantie van 2 jaar die wij u aanbieden.

Vergeet niet een retour formulier in te vullen zodat wij uw retour gezonden product snel kunnen afhandelen.

LET OP: zorg ervoor dat u uw retour deugdelijk verpakt en dat het geen schade heeft. Onderdelen die gemonteerd zijn geweest of beschadigd kunnen wij helaas niet terug nemen