Wij verkopen uitsluitend nieuwe of refurbished producten. 
Door slim in te kopen, kunnen wij u deze tegen een scherpe prijs aanbieden.
Daarnaast zijn wij de bedenkers van de bekende MyNanoMediaBox® en de MyNanoMediaPC® alswel de MyNanoMediaBeamer®: apparaten die het leven plezieriger maken.

Zoekt u een specifiek product? 
Laat het ons weten door het invullen van ons speciale formulier. Geef een zo volledig mogelijke omschrijving van het product. Na ontvangst gaan wij voor u op zoek en zullen deze dan in ons assortiment opnemen. U ontvangt uiteraard een prijsopgaaf met een indicatie van de leveringstijd via e-mail.

Heeft u vragen? 
Dan kunt u deze gerust stellen via ons contactformulier.
Wij streven ernaar deze dan binnen 48 uur te beantwoorden.

 

INNOVATIEVE PRODUCTEN
In deze webshop vindt u nieuwe producten voor uw computer, laptop, tablet of smartphone.
Daarnaast zijn wij de bedenker en vertegenwoordiger van o.a. MyNanoMediaBox® en de MyNanoMediaPC®. Al deze producten zijn een doorslaand succes. Veel gebruikers zijn zeer tevreden en hebben de nieuwe manier van tv, series en films kijken inmiddels omarmd. Ook zijn wij de bedenker van de MyNanoKeyboard® en de MyNanoBeamer®. Ook weer twee fantastische producten die het voor gebruikers makkelijker maakt om hun wensen uit te kunnen voeren.


PC REPAIR
Wie kent het niet dat zijn of haar computer er rare ‘trekjes’ op na houdt. Het staat vaak op nummer 1 van zijn of haar ‘Persoonlijk Ergenis Top 10’ lijst.
Wij kunnen u helpen om deze hele ergenis niet in uw ‘Persoonlijke Ergenis Top 10’ te laten voorkomen.

WAAROM?
MijnPCoplossing.nl is ontstaan uit een privé-initiatief. Het repareren, upgraden en onderhouden van computers is nog steeds de kern. Door in het verleden veel positieve reacties van mensen ontvangen te hebben na hun computers weer op orde te hebben gekregen, heb ik besloten dit project verder uit te breiden en meer online te gaan doen in de vorm van deze website.

Omdat de meeste PC’s die vandaag de dag te koop zijn, steeds krachtiger worden en daardoor heel veel mogelijkheden bieden m.b.t. mooie en technologische toepassingen, zoals internettoepassingen en multimedia, kunnen die zelfde toepassingen ook juist voor problemen zorgen, die de werking van je computer kunnen verstoren.

Uit veel van de situaties waardoor computers of (rand)apparatuur niet juist werkten, bleek de handleiding niet voldoende feedback te geven om de problemen op te lossen door het feit dat deze handleidingen van (rand-)apparatuur niet altijd even duidelijk zijn en meestal doodlopen als je op een probleem stuit met je (rand)apparatuur. En aangezien de problemen soms erg specifiek kunnen zijn, kan het zijn dat jezelf er helemaal in vastloopt.

MijnPCoplossing.nl helpt in deze situaties. Aansluiten, tips en advies evenals (computer) cursussen behoren tot ons dienstenpakket. En dit allemaal tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen.

MijnPCoplossing.nl onderscheidt zich ten opzichte van andere soortgelijke bedrijven:

  • Geen voorrijkosten in Haarlem en omgeving. U kunt desgewenst de pc of laptop naar ons brengen en op komen halen**.
    Naar mate de grootte en ernst van het probleem behoort het ophalen van de pc of laptop op de volgende dag tot de mogelijkheden;
  • No cure. No pay;
  • Prijs is altijd concurrerend dan die van de concurrentie*;
  • Multi-OS. Wij zijn bekend met de ins- en outs van Windows en MacOS. Zelfs Linux distro’s worden ondersteund.
  • Geen vaste openingstijden. Als het u uitkomt, ook ’s avonds en in het weekend**).

Met vriendelijke groet,

ir. Rafael Hollander

(Master of Science in Electrical Engineering)
 
* Concurrenten rekenen vaak 50 euro per uur
** Altijd op afspraak