Heeft u een verouderd besturingssysteem en wilt u de overstap maken naar het nieuwe Windows 10? Of uw MacBook, iMac, tablet of smartphone upgraden naar het nieuwste besturingssysteem?

Wij helpen u graag met een upgrade van uw PC, laptop, smartphone of tablet

Windows 10
Sinds 29 juli 2015, de dag dat Windows 10 uitgebracht werd, zijn veel mensen overgestapt op deze nieuwste en laatste versie van Windows. Microsoft maakte op 6 januari bekend dat in Nederland ruim 28% van de computers inmiddels op Windows 10 draait. Wereldwijd is dat bijna 15%.

Schone installatie
Wij raden een schone installatie aan met Windows 10. Dit houdt in dat uw computer schoon geïnstalleerd wordt en uw bestanden en programma’s opnieuw ingesteld worden. Dit houdt in dat uw computer een stuk sneller zal draaien omdat overbodige bestanden / SPAM/ Malware automatisch worden verwijderd. Bij veel bedrijven wordt een “upgrade” uitgevoerd waardoor het systeem eroverheen geinstalleerd wordt. Hierdoor blijven er resten achter van programma’s en het oude besturingssysteem.

Interne harddisk vervangen door een SSD
Een interne hardeschijf is meestal nog van het type met draaiende onderdelen erin verwerkt. Deze onderdelen zijn onderhevig aan slijtage. Een SSD (Solid State Disk) heeft geen bewegende onderdelen meer en werkt op flash-geheugenchips, vergelijkbaar met een memorycard van uw fototoestel. Dat resulteert al in een sprong in reactiesnelheid. Meestal gecombineerd met nieuwe RAM-modules (werkgeheugen) is uw pc of laptop weer als nieuw en gerust weer een flink aantal jaren mee.Maak een afspraak
Wilt u weer een snel werkende computer of laptop? Maak dan een afspraak met MijnPCoplossing.nl. Gegarandeerd binnen 48 uur een afspraak! Bel ons op Maandag t/m Vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur of vul ons afspraakformulier in.

Telefoon: 06-10188445
5 Dagen per week bereikbaar van
10.00 tot 19.00 uur.In het weekend op afspraak** bij voorkeur via email
E-mail: info@mijnpcoplossing.nl
Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.