Op deze pagina treft u een overzicht aan van de diensten welke wij aan kunnen bieden

Computer basis diensten:

  • €35,- Onderzoekskosten. (Deze onderzoekskosten komen te vervallen op het moment dat u akkoord gaat met de prijsopgave en de reparatie laat uitvoeren)
  • €10,- Computer reparatie. (Per kwartier)
  • €70,- Windows herinstallatie/installatie. (Voor een nieuwe of her- installatie van Windows geldt dat u dient te beschikken over een originele licentie/productcode van Windows). Mocht u niet over deze beschikken dan kunt u deze ook bij ons aanschaffen.
  • €70,- Windows Installatie. (Nieuwe PC)

Computer reparatie op locatie:

  • €15,00 Hulp op afstand per kwartier

Aanvullende informatie:

Onderzoekskosten
Na het onderzoek krijgt u altijd van ons eerst een offerte (prijsopgave) voor de uit te voeren reparatie. Als u hiermee akkoord gaat dan vervallen de onderzoekskosten. Als u afziet van de reparatie betaalt u alleen de onderzoekskosten. De onderzoekskosten zijn €30,00 euro.

No cure no pay:
Mocht het onverhoopt voorkomen dat wij het defect niet voor u kunnen repareren dan betaalt u niets. Dit is ons no cure no pay beleid.
Ons no cure no pay beleid is niet van toepassing als het om een hardware defect gaat.

Windows installatie:
Bij een installatie of herinstallatie van Windows, installeren wij de volgende software: Antivirus (gratis of betaald), Adobe Flash, Adobe Reader, hardware drivers, Windows updates en Office.

Hulp op Afstand: 
In sommige gevallen kunnen wij uw probleem verhelpen door gebruik te maken van hulp op afstand. Ik log dan met uw toestemming in op de computer waarop het probleem zich bevindt.