ir. Rafael Hollander

ir. Rafael Hollander post thumbnail

Eigenaar/Reparateur/Cursusgever

info@mijnpcoplossing.nl

06-10188445

Als elektrotechnisch ingenieur was ik altijd aangetrokken en gefascineerd door techniek en IT. Na het behalen van mijn ingenieursdiploma heb ik verschillende ervaringen opgedaan in zowel het repareren als de verkoop van computers en elektronische accessoires.
MijnPCoplossing.nl is ontstaan uit een privé-initiatief. Door in het verleden veel positieve reacties van mensen te hebben ontvangen na hun computers weer op orde te hebben gekregen, werd het idee voor een eigen bedrijf in zowel het helpen van mensen met computerproblemen, advies en (online) cursussen geboren.

Het voordeel van een pc reparatie dienst als wel voor adviezen en cursussen is dat ik zowel de particuliere als de zakelijke markt kan bedienen en mijn werktijden flexibel in te delen zijn. MijnPCoplossing.nl geeft mij de mogelijkheid om zelfstandig ondernemer te zijn naast de verantwoordelijk voor mijn gezin.
Mijn doel is om de beste pc reparateur als mede online teaching docent te zijn op het gebied van IT en pc, door gebruik te maken van mijn elektrotechnische kennis als (telecom) ingenieur, in Haarlem en omgeving!